Шнек для мотобура 200*800

Виробник: Procraft
Код товару: PC-265
Наявність: На складі
Артикул: 002001

  • 1 315 грн.




Шнек для мотобура 200 * 800 являє собою змінний інструмент із загостреною нижньою частиною, виконаною у вигляді гвинта. Ріжучі елементи дозволяють формувати в ґрунті отвори.

Галузь застосування

Мотобурний шнек призначений для виконання робіт в саду, може застосовуватися в будівництві. Використовувати його можна для таких цілей:

  • Створення ям для саджанців.
  • Дроблення грунту твердих порід.
  • Буріння свердловин і т.ін.

Інструмент виконаний з якісної сталі, що відрізняється підвищеною зносостійкістю і міцністю. За рахунок відмінних експлуатаційних властивостей він здатний довго прослужити.

Переваги використання

Основні плюси інструменту в зручності конструкції. Гвинтова нарізка ріжучої частини забезпечує відсутність проблем при вкрученні в землю. У процесі буріння ріжуча частина інструмента подрібнює породу, потім витягує її на поверхню, поступово кінець інструменту заходить все глибше. Вага моделі - 4,3 кг. Розмір інструменту компактний, тому використовувати його досить зручно. Однозаходний механізм допомагає значно полегшити і спростити більшість робіт на дачі, створювати отвори потрібного діаметру на будмайданчиках.


Тип інструменту Аксесуари для мотобурів
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Чому варто замовляти у нас

 

Офіційний представник

Наш магазин - офіційний представник і авторизована точка продажу торгових марок STIHL, Husqvarna, Oleo-Mac, DNIPRO-M, ProCraft, Vitals, Sturm! та Енергомаш.

Власний сервісний центр

Здійснюємо обслуговування та ремонт інструменту придбаного в нашому магазині.

Якість та гарантія

Весь інструмент має сертифікати якості та гарантію від виробника до 5 років

РОЗПРОДАЖ інструменту Pro•Carft знижки до -30% Перейти до каталогу ->