Відгуки про магазин


Інна

Працюють на 5 зірок(швидко,я кісно,професій но,з розумінням до ситуації і до клієнта)Дякую Вам Андрію за професіоналізм .
Рейтинг:

Інна Кам'янець-Поділбський 04/08/2022

Анатолий

????
Рейтинг:

Анатолий Южне 01/04/2022

Вадим

Дякую за сервіс. Все на відмінно!
Рейтинг:

Вадим Київ 12/07/2021

Тетяна

Швидкий зв'язок, професійні відповіді на всі наші запитання, увага, оперативна відправка, якісний оригінальний товар, все на вищому рівні! Однозначно рекомендую!
Рейтинг:

Тетяна Бердянск 08/23/2021

Ольга

Тільки приємні враження від знайомства з цим магазином! Замовляли мийку високого тиску, ціна була найнижча. Швидкий зв'язок, професійні відповіді на всі наші запитання, увага, оперативна відправка, якісний оригінальний товар, все на вищому рівні! Однозначно рекомендую!
Адміністрація

Завжди раді запропонувати якісні товари за найкращими цінами!

Рейтинг:

Ольга Жовті Води 08/02/2021

Сергій Пастух

Бистро, якісно, рекомендую для співпраці.
Адміністрація

Завжди ради догодити нашим покупцям. Звертайтеся!

Рейтинг:

Сергій Пастух Калуш 08/01/2021

Сергій Тимошенко

Нещодавно замовляв насадку культиватор до мотокоси. Консультант дуже уважний і професійний. Отримав своєчасно в повній комплектації. Дуже дякую.
Адміністрація

Дякуємо за Ваш відгук - завжди раді допомогти у виборі! Хай інструмент служить довго і без нарікань!

Рейтинг:

Сергій Тимошенко Київська обл. 06/08/2021

Анна

Огромное спасибо вашему магазину и тем,кто в нем работает!!!!За казали катушку с леской для тримера,перезв онил работник магазина,я сказала какая у меня модель косы,он подсказал,что этот товар мне не подойдёт,сам нашел нужный!при этом,то что он порекомендовал было даже дешевле по стоимости!Я прислушалась к его совету в итоге все быстро прислали и все подошло!Всем рекомендую!!!Б ыла приятно удивлена порядочности продавца! Ещё раз спасибо!!!!
Адміністрація

И Вам спасибо за обратную связь! обращайтесь - всегда рады помочь :)

Рейтинг:

Анна Днепр 05/06/2021

АЛЕКСЕЙ

Ошибка не туда дал отзыв,ето отзыв рекомендован заводу Лемира' в Днепре'. За етот сайт ничего не могу сказать,извиня юсь
Рейтинг:

АЛЕКСЕЙ Черниигов 04/29/2021

АЛЕКСЕЙ

Все на высшем уровне,запчаст и до лемиры свеженькие', рекомендую всем продавца,, одно я вам советую к примеру через Олх , Олх доставка, или другое,продажа и покупка без риска,(скажу по себе когда оплатил и сразу мысли в голове а вдруг обманут),все супер,спасибо
Рейтинг:

АЛЕКСЕЙ Черниигов 04/29/2021

Владислав

Швидка взаємодія ,доступно,якіс но, Дякую.
Рейтинг:

Владислав 04/27/2021

Иван

Спасибо за товар , четко, респект)))))) так держать видео обзор если интересно https://yout u.be/s6Fy6PnW5 Ss
Рейтинг:

Иван Мариуполь 04/07/2021

Иван

Спасибо за товар , все четко, респект)))))) так держать видео обзор если интересно https://youtu. be/s6Fy6PnW5Ss тепловентилято р
Рейтинг:

Иван Мариуполь 04/07/2021

Микола

Велика подяка за швидке реагування, а персонально Кириченко Андрію. зразу зателефонував, узгодили товар та охарактеризува в його і на слідуючий день в Києві отримав. Особлива повага та подяка за спілкування українською, рідною мовою. Потрібно брати приклад у вас іншим інтернет-магаз инам які "хворіють руською". Молодці. Так тримати.
Рейтинг:

Микола Київ 04/06/2021

Микола

Передзвонили в лічені секунди після замовлення. Товар вислали швидко. Все чітко і відпрацьовано. За спілкування українською мовою окрема подяка!
Рейтинг:

Микола 03/30/2021

Наявність товарів уточнюйте у менеджера. Просимо вибачення за тимчасові незручності.